Matematik

Help

09. oktober 2008 af nannapiqen (Slettet)

undskyld havde kommet til at skrive min ligning forkert.

den er:

-5x+7+3x=3(-2x+5)

jeg håber i ville hjælpe mig med den :D


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. oktober 2008 af Ex Gratia (Slettet)

Det er barnemad.

-5x + 7 + 3x = 3(-2x + 5)

10x + 48 = 3x - 25

2x = 14,2

x = -6,25

kan du følge udregningerne?


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. oktober 2008 af kim19 (Slettet)

gang ind i parentesen. og reducer

skriv hvis du har problemer


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. oktober 2008 af Ex Gratia (Slettet)

Indlæg #1 i ædruelig udgave:

-5x + 7 + 3x = 3(-2x + 5)

⇔ -2x + 7 = -6x + 15

⇔ 4x = 8

⇔ x = 2


Skriv et svar til: Help

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.