Engelsk

kort historie

10. oktober 2008 af bomelom (Slettet)

ville være super hvis der var nogen der ville tage et kig på min engelsk afl. !!!!

Once upon a time there was a little boy who wanted to be a big boy, but where he lived they didn’t have much food and he didn’t do wary well in school either. He had three brothers who were doing well; they had jobs, had a clever brain and were functioning in society as real people. The little boy was completely opposite; words, letters didn’t work for him, yes you could say he had trouble doing the basic thinking. His brothers always teased because he didn’t know anything and one day it became too much, and the little boy decided to leave to a better place. At first the little boy didn’t know where to go but then he heard of a place where you could eat all you wanted, and there were room enough to grow as big as one could wish. The little boy grabbed his few belongings and boarded a boat heading toward the land of opportunities.
As the little boy walked of the ship and took his first steps on American soil, he was amazed of how big everything was, the buildings and the people were all larger than anything he’d ever seen. The little boy checked in to a hotel with super sized bed and steel enforced chairs. After unpacking the little boy went to get something to eat, he went in to a restaurant and ordered the biggest meal they had. The little boy started doing it every day and at the end of the week the little boy weren’t so little anymore. As he found himself being equally sized with the rest of the population he decided that it was time to work on his second goal, to become rich and famous. The now American sized boy didn’t know how to approach the matter. Then one day the boy heard of a competition of which the winner would get the princess and half the kingdom. The boy hurried down to the buss and started his journey.
The competition was a eating competition held by McDonaldo who owned the world’s biggest fast food restaurant. The food king had tried to get his daughter married away for many years now but no one were good enough for her, they were either to thin, to smart or to moral, but now McDonaldo had decided that it was about time that his daughter got married.
As the boy entered the McDonaldo’s castle he saw the McDonaldo princess in all her greatness, as she sat their filling op the whole couch the boy new that she was the one for him. It was the great McDonaldo who launched competition, and he did so by setting fire to one of the burgers and there by blowing it op. the boy started to eat alongside all the other hopeful contestants, and as time passed by he saw them drop out one by one and after five hours of eating there was only him and one other person left. The boy started to feel sick and he felt the acid from the burgers and fries starting to corrode his stomach, he started to sweat and get dizzy, he could see his opponent smiling viciously at him. Just as the boy was about to give up his opponent suffered a heart attack and due to that he was disqualified. The now gigantic boy married the Macdonaldo princess and got half of the fast food kingdom and they lived happily ever after… that is until the boy died from a heart attack and the princes became to big to move end ended up being coursed by the meat fairy.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2008 af Isomorphician

didn't = did not

wary = very

teased = teased him

leave to = leave for

of the ship = off the ship

he'd = he had

in to a restaurant = into a restaurant

buss = bus

no one were = no one was

to thin = too thin

to smart = too smart

to moral = too ethical

their = there

op = up

new = knew

there by = thereby

was only him = were only him

princes = princess

to big = too big


Skriv et svar til: kort historie

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.