Matematik

diskriminant

10. oktober 2008 af Hejhejhhx (Slettet)

Hvad er a, b og eller c ?

x^2 - 1
 

og diskriminanten?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2008 af Dreamer1990 (Slettet)

a = 1

b = 0

c = -1


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. oktober 2008 af Daniel TA (Slettet)

d=b2-4ac


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. oktober 2008 af janko (Slettet)

d = 02 - 4 * 1 * (-1)

d = 0 - (-4)

d = 4


Skriv et svar til: diskriminant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.