Matematik

rentesregning HJÆÆÆLP

19. oktober 2008 af persian-bbyh (Slettet)

Hejsa , jeg sidder med en hjemmeopgave der lyder således:

en størrelse er over 5 års periode vokset med 3,5 % pr. år. bestem den samlede procentvise stigning i 5 års periode.


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. oktober 2008 af Isomorphician

5√(1,035)


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. oktober 2008 af janko (Slettet)

Benyt kapitalfremskrivningsformlen:

K=K0(1+r)n,

hvor K er slutresultatet

K0 er startbeløbet,

r er renten pr. termin

n er antallet af terminer


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. oktober 2008 af Isomorphician

....hvis jeg så lige lærte at læse ville svaret blive:

1,0355


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. oktober 2008 af janko (Slettet)

#= hmm, jeg tænkte helt forkert ...

du har slet ikke de oplysninger jeg havde tænkt på.

derfor, se #1 :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. oktober 2008 af janko (Slettet)

#3... haha

jeg kan heller ikke læse..

jeg synes jeg havde set årstal samt resultater.....  :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. oktober 2008 af Isomorphician

#5

.... = søndag formiddag


Svar #7
19. oktober 2008 af persian-bbyh (Slettet)

10000 Taaaak .. men nåår jeg bruder den 1 formel.. så giver det 1.0069 ?? var det dog det hele?


Svar #8
19. oktober 2008 af persian-bbyh (Slettet)

Bruger *


Brugbart svar (0)

Svar #9
19. oktober 2008 af Isomorphician

#7

Du skal bruge svaret i #3


Svar #10
19. oktober 2008 af persian-bbyh (Slettet)

;D tusind taaaak nu er jeg sq meed


Skriv et svar til: rentesregning HJÆÆÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.