Matematik

Hjælp, det haster..

19. oktober 2008 af sdelight (Slettet)

Jeg skal afleverer en matematik rapport på mandag og er helt lost.. håber noget kan hjælpe mig:-)

Opgaven lyder:

En kontiniert funktion springer ingen værdier over. Det er vigtigt at vi arbejder med de reele tal. Hvis vi fx arbejder med de rationale tal Q ville sætning 2 ike være rigtig. Så ville funktionen f(x)=X2-2 nemlig aldrig antage værdien 0 selv om f(1)=-1 og f(2)=2

Hvorfor ville funktionen f=Q -> Q ovenfor ikke antage værdien 0?


Svar #1
19. oktober 2008 af sdelight (Slettet)

hov forresten X2 er lig med X^2


Svar #2
19. oktober 2008 af sdelight (Slettet)

kune virkelig godt bruge noget hjælp..?


Svar #3
20. oktober 2008 af sdelight (Slettet)

er der ingen der kan hjælpe..?


Skriv et svar til: Hjælp, det haster..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.