Matematik

Differentialkvotient

23. oktober 2008 af nej12 (Slettet)

Hej

Er der ikke nogle som hurtigt kan differentiere denne funktion:

Venstre side: y(t)=(b/a)+ce-at

Og noget andet at udregne hvad dette bliver når man skal gange a ind i parentesen.

Højre side: b-a((b/a)+ce-at

Det er fordi jeg skal "gøre prøve" når y(t)=(b/a)+ce-at er en løsning til y '=b-ay

Så skal venstre side være lig med højre side.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2008 af Danielras (Slettet)

y(t) = (b/a)+ce-at

y'(t) = -c*a*e-at


Skriv et svar til: Differentialkvotient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.