Matematik

Ligning igen

25. oktober 2008 af Neu (Slettet)

Løs følgende linging:

0 = -0,035x2 + x + 2

Hvordan gør man det? :D :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2008 af Isomorphician

Som ved en normal andengradsligning.


Svar #2
25. oktober 2008 af Neu (Slettet)

Det svar kan jeg jo ikke rigtig bruge til så meget.


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. oktober 2008 af Isomorphician

Der må stå et eller andet sted i din matematikbog hvordan man løser en andengradsligning.


Brugbart svar (1)

Svar #4
25. oktober 2008 af Dkuro Chan (Slettet)

Kia.neu > du må kunne genkende denne x=-b±(√d)/(2a), hvor d=b2-4ac ... så er det bare at indsætte ikk ^_^


Svar #5
25. oktober 2008 af Neu (Slettet)

Men hvad er b så når der bare står x? Er det så 1?


Brugbart svar (1)

Svar #6
25. oktober 2008 af Dkuro Chan (Slettet)

ja


Brugbart svar (1)

Svar #7
25. oktober 2008 af nana78 (Slettet)

0 = -0,035x2 + x + 2

√0=-√0,035x2 + x + 2

√0-2=√0,035x2 + x + 2 -2

√-2 / 0,035=0,035x/0,035

x = √-2 / 0,035


Skriv et svar til: Ligning igen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.