Engelsk

HASTER, HJÆLP til engelsk grammatik, ordklasser,

26. oktober 2008 af Tha-angel (Slettet)

Kære allesammen, vi har fået til opgave i en aflevering at angive hvilke ordklasser ordene tilhører i følgende sætninger, har prøvet mig frem, ved at slå op i ordbogen osv. ville blive rigtig glad hvis nogle ville læse det igennem og se om det er rigtigt.. mange tak :)

2)
1. Pepsi was probably the first brand in the world to brave this tactic
(prop)(vb) (adv) (art)(adj) (sb)(præp)(art)(sb)(præp)(adj)(pron)(sb)


2. This section look at how your business can successfully grow an e in front of it, without tears.
(pron)(sb) (vb)(præp)(sb)(pron)(sb)(vb)(adj)(vb)(art)(præp)(sb)(præp)(pron)(præp)(sb)


3. The secret lies, deceptively simply, in two complex concepts
(art)(adj)(sb) (adj) (adv)(præp)(sb) (adj) (sb)
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2008 af Scherz (Slettet)

Sætning 1: Pepsi = sb

brave = kan være adj., som du skriver, men i denne sætning er det vb. i betydningen 'trodse'.
 

Sætning 2:
how = konj.

successfully = adv.

Sætning 3:
Secret = sb.
lies = vb.

deceptively = adv.
 


Skriv et svar til: HASTER, HJÆLP til engelsk grammatik, ordklasser,

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.