Matematik

Hældningskoefficient og konstantled

27. oktober 2008 af camilladreuer (Slettet)

Hey folks . . . er lidt i tvivl , så håber i kan hjælpe mig .

Er det rigtigt at:

Hældningskofficienten= Siger noget om et forbrug ?

Konstantleddet=Siger noget om et bestemt beløb ?

Håber at i enten kan be- eller afkræfte mig , på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2008 af Daniel TA (Slettet)

Det lader til at du taler om en funktion af typen f(x)=ax+b. Hvis der er tale om et forbrug af en varer, så vil den hvor x=0 være b. Det er konstatleddet. a fortæller noget om forbruget.


Svar #2
27. oktober 2008 af camilladreuer (Slettet)

Tusind tak :D


Skriv et svar til: Hældningskoefficient og konstantled

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.