Engelsk

lidt engelsk

27. oktober 2008 af DFX200 (Slettet)

  Hej.. Hvis der var nogen som lige ville kigge de her sætninger igennem, ville det være dejligt.

 Late one evening Jennifer heard strange sounds outside her door. Before she could turn on the light was there a knock on the door. Of course she got frightened, on the other hand knew she that the door was locked. Therefore she thought that she could take it easy. Her heart was in her mouth, but after som time had she almost forgotten the incident. Then all for sudden, out of nowhere it seemed, heard she a loud scream which filled her heart with horror.

tak på forhånd.

Hilsen DFX200


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. oktober 2008 af Isomorphician

was there = there was

knew she = she knew

som time = some time

had she = she had

all for sudden = all of a sudden

heard she = she heard


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. november 2008 af ybf (Slettet)

du bruger dansk ordstilling, og det går desværre ikke i engelsk ;p

Verballedet kommer efter subjektet


Skriv et svar til: lidt engelsk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.