Matematik

opsparingsformlen

28. oktober 2008 af babe87 (Slettet)

Hej Alle sammen.

Håber der er en som kan hjælpe mig. Jeg sidder og laver en opgave om rente og annuitetsregning.

r = 3%

n= 5

y= 10000

An= 10.000*0,03/((1,03)^5-1)/0,03 = 53091 kr.

Kan det passe at det bliver det.

Hvis det er forkert vil i så gerne vise mig hvordan jeg skal sætte parenteser så jeg får det rigtig.

På forhånd tak for hjælpen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2008 af mathon

...lidt formelskrivningsfusk...:-)

An= 10.000*(1,035-1)/0,03 = 53.091,36


Svar #2
29. oktober 2008 af babe87 (Slettet)

Mange tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: opsparingsformlen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.