Matematik

differentialregning

28. oktober 2008 af Rasmus1337 (Slettet)

Hey, nogen der gidder forklare det her:

Find f'(x) samt f'(x) og f'(3)

f(x) =2x^3-3x^2+6x-6

på forhånd tak! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2008 af mathon

(k*xn)' = k*n*xn-1


Svar #2
28. oktober 2008 af Rasmus1337 (Slettet)

er stadig ikke med, er der ikke lige nogen der kan udregne den:

Find f'(x) samt f'(1) og f'(3)

f(x) =2x^3-3x^2+6x-6

har ikke fået det forklaret, så er en smule lost!

og skal lave en del af dem :b


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. oktober 2008 af quartz (Slettet)

du skal bare sætte tallene ind på x'es plads og differentiere..


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. oktober 2008 af white-rabbit (Slettet)

f''(x) = 2x2-3x+6


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. oktober 2008 af white-rabbit (Slettet)

Sorry.. jeg sidder og sover...

f''(x) er 6x2-6x+6 


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. oktober 2008 af mathon

f '(x) = 6x2-6x+6


Svar #7
28. oktober 2008 af Rasmus1337 (Slettet)

tak tak, har fat i det :)


Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.