Tysk

Hurtig rettelse..

29. oktober 2008 af Zagros (Slettet)

Hej..

Ville være utrolig glad, hvis I ville rette mine tyske sætninger:)

Man komme schaden erleiden = Man kører galt

Der Madchen gehen in schule = Pigen gik i skole

Stehen auf seine das Bein. = Stå på sine egne ben

Bogen er gammel = Das Buch ist alt

Ich habe das Buch hier. = Jeg har bogen her
Der Tag wird lang. = Dagen bliver lang
Der Tage wird lang. = Dagene bliver lange
Der Barm ist grün. = Træet er grønt
Der Baüme wurde grün. = Træerne er grønne
Der Wagen wirD. alt. = Vognen bliver gammel
Der Wagen war alt. = Vognen var gammel
Wo hast du der Brief? = Hvor har du brevet?
Wo hat es die Rechnung? = Hvor har han regningen?
Hans wirD. 18 år Jahre alt. = Hans bliver 18 år gammel.
Das Madchen wurde 18 jamre alt. = Pigerne blev 18 år.
Wo ist der Hund? = Hvor er hunden?
Wer hat der Hund? = Hvem har hunden
Die Mutter wurde froh. = Moderen blev glad
Ich wire auch froh. = Jeg bliver også glad.

På forhånd tak


Skriv et svar til: Hurtig rettelse..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.