Matematik

HASTER

30. oktober 2008 af selmaa (Slettet)

2 ubekendte ligninger ? nogen der kan hjælpe ?

-x + 2y = 1 &

2x - 3y = -1 ?

anyone ?


Brugbart svar (2)

Svar #1
30. oktober 2008 af 4v4 (Slettet)

hvilke fortællertype er '' En flink dreng af tove ditlevsen'' og hvorfor? <3 tak søde<3
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. oktober 2008 af 4v4 (Slettet)

ja her den første -3+2 = 1


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. oktober 2008 af mathon

I:  -x + 2y = 1
II: 2x - 3y = -1

I ganges med 2

III: -2x + 4y = 2
II : 2x - 3y = -1             II og III adderes

y = 1, som indsat i I: -x + 2y = 1
giver

I: -x + 2*1 = 1

-x = -1

x = 1
 


Svar #4
30. oktober 2008 af selmaa (Slettet)

den giver da ik 1 ?


Skriv et svar til: HASTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.