Matematik

hjælp .- til mat

01. november 2008 af camilie2 (Slettet)

er der nogen der kan fortælle mig hvordan jeg skal regn den her opgave ud. jeg har prøvet meget.. men kan simpel hen ikke finde ud af det ..

opgaven lyder:

BMI (Body Mass Index) er et mål for kroppens fedtmasse. Det udregnes ved formlen
BMI = m .  x - 2 ,

hvor m er personens vægt, målt i kg, og x er højden, målt i meter.
Personerne A og B vejer begge 80 kg, og A er 6% højere end B.
 

a) Hvor mange procent er A’s BMI mindre end B’s BMI?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2008 af mathon

se
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=591950


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. november 2008 af richterklanen (Slettet)

Formlen er BMI = vægt /højde*højde, hvor vægt er i kg og højde i meter.

A har BMI(a) = vægt(a)/højde(a)højde(a)  B har BMI(b) = vægt(b)/højde(b)*højde(b). 

BMI(a) i % af BMI(b) = (1-BMI(a)BMI(b))*100%

Og så til dit problem: Vægt(a) = vægt(b) og højde(a) = højde(b)1,06, BMI(a) = vægt(b)/(højde(b)*1,06)^2 

BMI(a) i % af BMI(b) = (1-BMI(a)/BMI(b))*100% = (1 - vægt(b)/(højde(b)^1,06)^2 /(vægt(b)/(højde(b)^2)))*100%

= (1-1/1,06^2)*100% = 11%


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. november 2008 af richterklanen (Slettet)

rettelse: BMI(a) i % af BMI(b) = (1-BMI(a)/BMI(b))*100%


Skriv et svar til: hjælp .- til mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.