Engelsk

rettelse af oversættelse, kort og nem!

03. november 2008 af heej89 (Slettet)

nogen der vil hjælpe med at rette dette? vil være dejligt :D
 

Outside the shop I saw a man, who was busy sweeping the pavement. I stopped to ask for directions to Ludlow. I knew that there was a castle in the city, which was worth watching. When I asked him if he would have something to help me, strangely, he refused to answer. I could not help but feel that he despised them foreigners, and I was just about to run when I got increase in a pub. We had all want to stretch their legs, and we were just starting to follow us hungry. Moreover, I could probably get information on Ludlow by asking in pubs


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2008 af Isomorphician

watching = seeing

them foreigners = foreigners

increase in a pub = ???

want = wanted

their = our

follow us = feel


Skriv et svar til: rettelse af oversættelse, kort og nem!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.