Matematik

Halvering af punktmængde

04. november 2008 af badooo (Slettet)

Hey

f(x) = sqrt(x)

Jeg skal beregne arealet mellem grafen, førsteaksen og linjen x = 3.. Det er gjort.

Linjen med ligningen y = c halverer punktmængden. Beregn c. Hvordan satan gør jeg det? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2008 af Jenica (Slettet)

Jeg er lidt rusten i det her, men jeg tror du skal løse ligningen:

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. november 2008 af Jenica (Slettet)

Brugbart svar (0)

Svar #3
05. november 2008 af Jenica (Slettet)

Dumme LaTeX. Jeg håber du kan tyde det alligevel.


Svar #4
05. november 2008 af badooo (Slettet)

Jeg må indrømme, at jeg slet ikke kan tyde det. Desværre.


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. november 2008 af mathon

A = 03∫√(x)dx


Skriv et svar til: Halvering af punktmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.