Matematik

Differentialregning

05. november 2008 af pige, (Slettet)

Hej! Jeg har lige et hurtigt spørgsmål.

Når man skal differentere, hvordan kan det så være at f.eks. x3+2x bliver 3x2-2, jeg forstår godt det første, men ikke hvorfor det bliver -2 til sidst?


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. november 2008 af mathon

f '(x) = 3*x3-1 + 2*1*x1-1 = 3*x2 + 2*x0 = 3x2 + 2*1 = 3x2 + 2


Svar #2
05. november 2008 af pige, (Slettet)

Nå ja... selvfølgelig. Tak!


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.