Matematik

Nulpunkt

05. november 2008 af CJN (Slettet)

Vis, at 2 er nulpulkt i polynomiet f(x) = x3 - 4x2 - 4x + 16

Hvad gør jeg? Udregner diskriminant osv.. Eller? Og hvordan udregner man diskriminant her?

d = b2 -4 * a * c (*d) ? 

Hjælp? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2008 af Isomorphician

Du skal se om f(2) = 0.


Svar #2
05. november 2008 af CJN (Slettet)

Er det bare det?


Svar #3
05. november 2008 af CJN (Slettet)

f(2) = 23 - 4 *22 - 4*2 + 16 = 0


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. november 2008 af Isomorphician

Hvis f(2) = 0 er 2 et nulpunkt for f(x)


Skriv et svar til: Nulpunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.