Engelsk

engelsk

05. november 2008 af fari (Slettet)

Er der nogen der kan hjælpe mig med at rette sætningerne, jeg har meget sværet med det.

tak på forhånd

1) In the end there was many things that I was dissatisfied with.

2) They used to have a strong friendship, but they have growed apart.

3) Peter simply cannot avoid to get tricky questions from the teacher.

4) she is no longer physical active.

5) many people lost their life in the tsunami.

6) He seemed to be a man which only interest was football.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2008 af Isomorphician

Mine bud:

1) there was = there were

2) have growed = grew

3) to get = getting

4) physical = physically

5) life = lives

6) which = whose


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. november 2008 af KurdiDK (Slettet)

1) In the end there was were many things...

2) They used tried to...

3) Peter can not simple avoid...

4) longer phsyical psychological active.

5) Many people have lost...

6) which who only interets was in football.


Svar #3
05. november 2008 af fari (Slettet)

mange tak


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. november 2008 af KurdiDK (Slettet)

... rettelserne er forskellige :/


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. november 2008 af Reumert01 (Slettet)

Hej fari

nogle af de svar du har fået er rigtige i svar 1 er nr. 1 rigtig men 2 forkert: grown er rigtigt. 3,4,5 og 6 er rigtige. Ved svar 2  kan du med held bruge nr. 2, nr. 3 og 4 er forkerte nr 5 vil være en god måde at skrive sætningen på, nr. 6 er HELT forkert.

Nr. 6 der ville jeg også skrive som svar nr. 1.

He seemed to be a man whose only interest was football.

Håber du kan bruge det.

Aslaug


Skriv et svar til: engelsk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.