Engelsk

engelsk

05. november 2008 af fari (Slettet)

1) In the end there was many things that I was dissatisfied with.

2) They used to have a strong friendship, but they have growed apart.

3) Peter simply cannot avoid to get tricky questions from the teacher.

4) she is no longer physical active.

5) many people lost their life in the tsunami.

6) He seemed to be a man which only interest was football.


 

jeg ved ikke hvilke af de to rettelse er rigtig. det er altså forskellige.

1) there was = there were

2) have growed = grew

3) to get = getting

4) physical = physically

5) life = lives

6) which = whose

eller

1) In the end there was were many things...

2) They used tried to...

3) Peter can not simple avoid...

4) longer phsyical psychological active.

5) Many people have lost...

6) which who only interets was in football.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2008 af Niels_89 (Slettet)

1) were - rigtig
2) Tror næsten "they have grown" er bedre
3)getting - rigtig
4)physically (adverbie) - rigtig
5) lives - rigtig
6)whose - rigtig - man kan også godt sige "in", det ænder bare lidt betydningen.


Skriv et svar til: engelsk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.