Matematik

Reduktion:

06. november 2008 af Boogie92 (Slettet)

Hej.
Jeg har fået en matematiok opgave der handler om reduktion.
Reduktion er ikke lige min stærke side, så ville lige søge lidt hjælp her inde (:.

1) (3-x/4)+x/2
2) (4-2x)/12 - (x+1)/8
3) (x+1)/x-1 - (3+x)/2x-2

Håber der er nogen der kan hjælpe!


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2008 af mathon

3)
(x+1)/(x-1) - (3+x)/(2x-2)

2(x+1)/(2x-2) - (3+x)/(2x-2) = (2x+2-3-x)/(2x-2) = (x-1)/(2(x-1)) = (1/2)


Skriv et svar til: Reduktion:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.