Matematik

Renter osv...Hjælp...=)

06. november 2008 af Lulila (Slettet)

Renten af 6.000 kr i et halvt år til 4% P.A. er...?

Kan I hjælpe mig med det her stykke? På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2008 af Biochem (Slettet)

R0=6000kr

n=6

1+r=(1+(4/100))


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. november 2008 af Biochem (Slettet)

R0=6000·(1+(4/100))6= 7591,91 kr


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. november 2008 af Biochem (Slettet)

Rettelse: R0=6000kr ⇒ Rn=6000kr


Brugbart svar (2)

Svar #4
06. november 2008 af mathon

renten i et halvt år: (6.000,- kr)*0,02 = 120 kr


Skriv et svar til: Renter osv...Hjælp...=)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.