Matematik

haster :(

07. november 2008 af camilie2 (Slettet)

Grafen for den lineære funktion f( x)= 3 x+ b = +3 går gennem punktet P(1,-4) .
a) Bestem tallet b

.y = ax+b
(x1=1) og ( y1= -4)

b= y1-ax1 ⇔ b= -4 -3*1 = -7

b= -7

er den rigtigt? jeg synes den ser lidt forkert ud- eller er det bare mig.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2008 af qspace (Slettet)

Det er rigtigt, hvis funktionen hedder:

f( x)= 3 x+ b


Skriv et svar til: haster :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.