Matematik

brøksnask

08. november 2008 af eøtosse (Slettet)

har følgende som jeg hænger fast i:

e = Q-c/Q => -2521/3250 = 6.500-c/6.500 => c = ??

hvordan får jeg udskildt c i ovenstående?

pft.


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2008 af juventuz (Slettet)

6500-c=((2521/3250)*6500)

-c=((2521/3250)*6500)-6500

c=-(((2521/3250)*6500)-6500)=1458


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. november 2008 af juventuz (Slettet)

Rettelse, da jeg ikke så minusset foran 2521:

6500-c=((-2521/3250)*6500)

-c=((-2521/3250)*6500)-6500

c=-(((-2521/3250)*6500)-6500)=11542
 


Svar #3
08. november 2008 af eøtosse (Slettet)

tusind tak! :)


Skriv et svar til: brøksnask

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.