Matematik

Differentialligninger

08. november 2008 af tumle1984 (Slettet)

Hej med jer.

Jeg har bevist løsningerne til y'=ky og y'=b-ay ved at se på dem som specieltilfælde af

Men nu vil jeg gerne bevise løsningerne til y'=y(b-ay), men det synes jeg at have lidt problemer med. Så er der nogle som kan give mig et par hint?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2008 af peter lind

Brug separation af variable.

dy/[y(b-ay)]= dx


Skriv et svar til: Differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.