Matematik

differentialregning

10. november 2008 af xerox (Slettet)

hej

er der nogen der kan hjælpe mig med disse opgaver da jeg ikke kan finde ud af differentialregning

f(x)=4x 2 +9x - 3

g(x)=1+x3+4x4+6x2

h(x)=1+2-x - 4+x*x

i(x)=x3-3x-5


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2008 af mathon

(k*xn) ' = k*n*xn-1

f '(x) = 4*2*x2-1 + 9*1*x1-1 + 0

f '(x) = 8x + 9 ................


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. november 2008 af mathon

g '(x) = 0 + 3*x3-1 + 4*4*x4-1 + 6*2*x2-1


Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.