Matematik

Ganging af paranteser.

10. november 2008 af Studerende3 (Slettet)

Hej alle folk derude. :-)

Er der mon nogle, som kan give en ordenlig/forståelig forklaring i at gange paranteser ud.

Med mellemregninger. Ingen lommeregner ;-)

Fx. = 

(x-6)2

(x+3)2-3x

(x+4)(x-4)

(x+2)(x+3)

(x+2)(x-3)

(a+b)(a-c)

Håber I kloge hoveder kan hjælpe mig.


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2008 af krudtugle123 (Slettet)

(a+b)^2 = a^2+b^2+2ab 25 

(a+b)(a-b)= a^2 +b^2 - 2ab

Mener det er sårn det er :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. november 2008 af krudtugle123 (Slettet)

hov det der 25 var en fejl


Svar #3
10. november 2008 af Studerende3 (Slettet)

hvorfor i 2?


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. november 2008 af dnadan (Slettet)

(a+b)^2 =(a+b)(a+b)=a*a+a*b+b*a+b*b=a^2+b^2+2ab


Skriv et svar til: Ganging af paranteser.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.