Matematik

Integralregning

10. november 2008 af delidolu (Slettet)

norgen som kan hjælpe mig med følgende begreber?

Jeg skal finde en sammenhæng mellem "stamfunktion" , "Ubestemt integrale" og "integrationstesten"

nogen bud ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2008 af mathon

en stamfunktion F(x) til f(x) bestemmes
af
F(x) = ∫f(x)dx = Fo(x) + k

og
F '(x) = f(x) udgør "integrationstesten"


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.