Spansk

Grammatik personlige stedord

11. november 2008 af sunshine87 (Slettet)

6. Pedro giver hende bogen
7. Miguel giver den (kufferten) til pigen
8. Antonia giver mig den (tasken)
9. Giver du os det (ugebladet)?
10. Vi sender dem brevet
 

er det nogen der kan hjælpe...?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2008 af JuMMe^ (Slettet)

Nu skal du igang med at analysere de danske sætninger før du kan oversætte dem korrekt til spansk.

For at finde subjektet (X) spørger du hvad?

Indirekte objekt = til hvem?

Direkte objekt = hvad/hvem?

Direkte objekt = Trekant
me
te
lo
la
lo/la
nos
os
los
las
los/las

Indirekte Objekt:
me
te
le
le
le
nos
os
 


Svar #2
11. november 2008 af sunshine87 (Slettet)

Pedro donante di el libro.
Miguel donante la maleta a chica
Antonia donante os bolso
Donante nos revista
Nos transmisor ellos carta
 er det rigtige


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. november 2008 af Duffy

Du snakker i tåger.

Men mon ikke det er dette du skal gøre:

6. Pedro giver hende bogen
7. Miguel giver den (kufferten) til pigen
8. Antonia giver mig den (tasken)
9. Giver du os det (ugebladet)?
10. Vi sender dem brevet

6 .Pedro le da el libro. - Pedro se lo da.
7. Miguel le da la maleta a la chica - Miguel se la da.
8. Antonia me da la bolsa - Antonia me la da.
9. ¿Nos das la revista?  - ¿Nos la das?
10. Les enviamos la carta.  - Se la enviamos


Skriv et svar til: Grammatik personlige stedord

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.