Matematik

Forskrift til en parabel

12. november 2008 af MissHoney (Slettet)

Hej allesammen.


Vil gerne høre om der er nogen der ved hvordan man finder en forskrift for en parabel når man kun har en længde og en højde på parablen, i dette tilfælde er højden 4,8 og længden 5

Vil være meget taknemmelig hvis nogen vil hjælpe.

På forhånd mange tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2008 af Isomorphician

Har det noget at gøre med denne opgave?

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=598273


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. november 2008 af Mads (Slettet)

Ved at sige at parablen har rødderne 0 og 5 og at y(2,5)=4,8

Dvs. fit punkterne y(0)=0, y(2,5)=4,8 og y(5)=0 til en polynomisk funk og den skulle være hjemme


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. november 2008 af Mads (Slettet)

Jeg får funktionen

f(x)=-0,768x2 +3,84x


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. november 2008 af Mads (Slettet)

det gør jeg også


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. november 2008 af Mads (Slettet)

doh


Skriv et svar til: Forskrift til en parabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.