Engelsk

Dansk - Engelsk Kort Rettelse!:)

13. november 2008 af hsina (Slettet)

Hej alle på Studieportalen!

Dette danske stykke text skal oversættes til Engelsk:

Joan kom løbende ind i klasselokalet.
,, Skynd dig George,” råbte hun. ,,Der er sket et bankrøveri. Der er politi med hunde og alt muligt, og der kom også en ambulance.”
,, Tag det roligt,” sagde George. ,,Hvordan ved du, at det er et bankrøveri?”
,, Der sker jo så meget nu om dage,” forsatte han. ,, Måske er det nogle, der optager* en film.”
Joan indrømmede, at hun ikke vidste præcist, hvad der var sket.
,,Men der var mindst ti betjente,”” sagde hun ivrigt*. Hvis der ikke var sket noget, ville der vel ikke være så meget politi?”
George kunne godt se at hun havde ret. ,,Hvis det er et bankrøveri,” sagde han, ,, bliver min bedstefar ked af det. Han har alle sine penge i banken, og hvis der sker noget med dem, ved jeg ikke, hvad han gør.”
Næsten dag i avisen læste de, at der faktisk var blevet begået bankrøveri, men da der ikke var nogen, der havde set røvernes bil, var politiet uden spor.
Heldigvis havde Georges bedstefar flyttet sine penge til en anden bank ugen før. Senere sagde den gamle mand, at han havde haft på fornemmelsen, at der kunne ske noget med hans sparepenge*, og han havde derfor flyttet* dem, men George mente, at hans bedstefar havde sat pengene ind i den nye bank, fordi han kunne få en højere rente* der.

*Optager = is shooting *Ivrigt = eagerly *Sparepenge = savings *At flytte = to transfer *Rente = interest rate
 

Jeg har oversat det til:

Joan came running into the classroom.
,, Hurry up George, "she shouted. ,, There has been a bank robbery. There are police dogs and everything, and there was also an ambulance. "
,, Do not worry, "said George. ,, How do you know, that it is a bank robbery?"
,, there happens so much these days, " he continued. ,, Maybe somebody is recording a movie. ”
Joan admitted, that she did not know exactly, what had happened.
,, But there were at least ten policemen, '”' she said eagerly. ”If nothing had happened, probably there would not be so much police? "
George could see that she was right. ,, If it is a bank robbery, "he said, ,,  my grandfather going to be sad. He has all his money in the bank, and if something happens to them, I do not know, what he is going to do. "
   Next day in the newspaper they read. that there actually had been committed bank robbery, but since there wasnt somebody who had seen the robbers car, the police were outside the track.
   Fortunately Georges grandfather had moved his money to another bank the week before. Sooner the old man said, that he had had the feeling, that there could be something of/with? his saving money, and he had therefor moved them , but George said that his grandfather had put the money into the new bank, because he could get a higher interest rate there.

I må meget gerne køre den igennem Word, da min bærbar er gået i stykker. Jeg sidder derfor på en gammel stationær som ingenting har. :D

Der hvor der er Fed/kursiv/streget er der jeg er lidt i tvilv.

I må meget gerne rette disse fejl eller andre, eller skrive foreslag.

Forsat god aften:)!


Brugbart svar (2)

Svar #1
13. november 2008 af innocenteyes (Slettet)

Joan came running into the classroom.
”Hurry up George, "she shouted. There has been a bank robbery. There are police with dogs and everything and there came also an ambulance."
”Calm down, "said George. “How do you know, that it is a bank robbery?"
”Everything happens these days" he continued. “Maybe someone is shooting a movie”
Joan admitted, that she did not know exactly what had happened.
”But there were at least ten policemen” she said eagerly, ”If nothing had happened, there would not have been so much police?"
George could see that she was right. ,, If it is a bank robbery, "he said “my grandfather will be sad. He has all his money in the bank and if something happens to them, I do not know, what he will do"
Next day they read in the newspaper that there actually had been committed bank robbery, but since there not was anybody who had seen the robber’s car, the police were without any clue.
Fortunately, George’s grandfather had moved his money to another bank the week before. The old man said later that he could sense, that something could happened with his savings and therefore he had transferred them, but George thought that his grandfather had put the money into the new bank, because he could get a higher interest rate there.
 


Skriv et svar til: Dansk - Engelsk Kort Rettelse!:)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.