Matematik

Væksthastighed, marginalbetragtninger

17. november 2008 af Sjuaps (Slettet)

En bevægelse har stedfunktionen s(t) = -2t2 + 3t + 5.
Jeg skal nu bestemme både hastigheden og accelerationen som funktion af tiden t.
For at finde hastigheden skal jeg så differentiere stedfunktionen?

s(t) = -2t2 + 3t + 5        ------------>           s´(t) =


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2008 af dnadan (Slettet)

Korrekt, s'(t)=v(t)

- Så må du jo i gang med at differentiere.


Svar #2
17. november 2008 af Sjuaps (Slettet)

Altså hvis jeg differentiere s´(t) får jeg hastigheden V(t) ?

Altså : s´(t) = -2t2 + 3t + 5  ??


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. november 2008 af dnadan (Slettet)

... Du har endnu ikke differentieret funktionen. Og ja som tidligere skrevet: s'(t)=v(t)


Svar #4
17. november 2008 af Sjuaps (Slettet)

Okayy. Crap. Hvorn differentiere jeg? (Pinligt)


Skriv et svar til: Væksthastighed, marginalbetragtninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.