Matematik

haster

17. november 2008 af ayahj (Slettet)

hej

har en præve imorgen og jeg kan ikke finde ud af denne opgaave!

100US-DOLLARS KOSTER 575.20   400 US DOLLARS KOSTER________________

FOR 5752 KR. FÅS_____________

PLEZ LAVE MELLEMREGNIG SÅ JEG KAN FORSTÅ OPGAVEN

PÅ  FORHÅND TAK


Brugbart svar (2)

Svar #1
17. november 2008 af dnadan (Slettet)

1. Giv dit indlæg en sigende titel.

2. Skriv egne bud og overvejelser ind

3. Undlad at skrive med udelukkende store bogstaver, i cyberspace tolkes det som råb.

- Men et hint: En dollar er: 575,20/100 =... kr

Heraf burde du kunne udregne hvad 400 dollars koster. (en lettere vej er at gange med 4, men det andet giver en lidt bedre forståelse.


Brugbart svar (2)

Svar #2
17. november 2008 af Sherwood (Slettet)

575,20/100=kurs (1$=kurs)

400*kurs=DKK


Brugbart svar (1)

Svar #3
17. november 2008 af Isomorphician

Hvis 100 USD koster DKK 575,20, så må 1 USD koste: (575,20 DKK)/100 = 5,7520 DKK.

Dermed må 400 USD koste: 5,7520 DKK * 400 = 2300,80 DKK.

For at få hvor mange USD vi får for 5752 DKK, ser vi på hvor mange gange prisen for 1 USD går op i 5752 DKK. Altså:

5752/5,7520 = 1000 USD.


Svar #4
17. november 2008 af ayahj (Slettet)

tusind tak i hjalp mig rigitg meget


Skriv et svar til: haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.