Matematik

differentiere funktion

17. november 2008 af S0me0ne (Slettet)

Hej.

Hvordan differentiere jeg funktionen:

f(x)=(x^2+1)/(x-1)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Benytter regnereglen for to funktioner divideret med hinanden.


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. november 2008 af mathon

(f/g)' = (f '*g - f*g')/g2


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. november 2008 af Sherwood (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. november 2008 af mathon

f '(x) = 1 - 2/(x-1)2 og x≠1


Skriv et svar til: differentiere funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.