Afsætning

Matematik..!

20. oktober 2004 af Spasser (Slettet)
Problem Problem problem..hehe:D håber I kommer med noed Positiv svar..!

Feks :
Stemmeantal: 4875 3:
stemmeantal i procent: 43%

Hvordan Kan man få det til procent?? Feks 4875 = 43%... Hvordan får man det til procent feks det tal 4875?

Brugbart svar (1)

Svar #1
20. oktober 2004 af -1^(1/2) (Slettet)

Du kigger på folk som har stemmeret, x. Så ser du, hvor mange, der stemte, y.

(y/x)*100%=stemmetal i procent

Svar #2
20. oktober 2004 af Spasser (Slettet)

stemmeantal var 4875... Jeg går i 10 klasse og fatter ikk det svar som du gav muligt.. Kan du ikk svare det grunddigt..!

Brugbart svar (1)

Svar #3
20. oktober 2004 af Peden (Slettet)

Hvis poul får 40% af alle æblerne, og denne del udgør 4 æbler, hvor mange æbler var der så i alt? (Ja nemlig, 10 styks).

Dividér det samlede antal stemmer med antallet i procent og gang med 100.

Brugbart svar (1)

Svar #4
20. oktober 2004 af -1^(1/2) (Slettet)

Dig brugernavn siger det hele.

Brugbart svar (1)

Svar #5
20. oktober 2004 af frodo (Slettet)

for at omregnetil procent, bliver du nødt til at kende antallet af mennnesker der KUNNE stemme.
Sæt det i forhold til dem der stemte, og gang med hundrede, så har du stemmeprocenten.

Brugbart svar (1)

Svar #6
20. oktober 2004 af -1^(1/2) (Slettet)

Dit...

Svar #7
20. oktober 2004 af Spasser (Slettet)

tak:D


Brugbart svar (1)

Svar #8
20. oktober 2004 af Mattias (Slettet)

der er i hvert fald : (x/100)*43 = 4875 <=> x/100 = 4875/43
<=> x = (4875/43)*100 = 11337,2 folk med stemmeret :P

Skriv et svar til: Matematik..!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.