Matematik

Hjælp til reduktion :) haster

19. november 2008 af kiall (Slettet)

Hej :)

er virkelig dårlig til reduktion og forstår det ikke helt. Er der ikke nogle der vil hjælpe mig med at besvare denne opgave ? har virkelig brug for det

4(a+b)-a-5b

Håber der er nogle der vil hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2008 af Danielras (Slettet)

Gang ind i parentesen, hæv den, og reducer.


Svar #2
19. november 2008 af kiall (Slettet)

Okay :)

kan du måske skrive ligningen op, så jeg har en bedre inde om det ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. november 2008 af Danielras (Slettet)

4(a+b)-a-5b = (4a+4b)-a-5b = 4a+4b-a-5b = ....


Svar #4
19. november 2008 af kiall (Slettet)

Okay tak :)

forstår det nu


Skriv et svar til: Hjælp til reduktion :) haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.