Matematik

Hjælp

19. november 2008 af Mads221 (Slettet)

Hej allesammen håber nogle kan hjælpe

i a og b bruger man bare ikke solve?

http://peecee.dk/upload/doupload


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2008 af Daniel TA (Slettet)

Jeg tror ikke dit link virker.


Svar #2
19. november 2008 af Mads221 (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. november 2008 af Daniel TA (Slettet)

Du kan også isolere selv.. Det får du mere ud af :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. november 2008 af Mikkiiie (Slettet)

er det ikke nemmere at bruge solve ?

a) solve(p = 241 * 450^-0,25,p) = 52,33

b) solve(102 = 241 *M^-0,25, M) =31,16

Det er bare sjovt at en bjørn der vejer 450 kg har en hvilepulse på 52,

men en bjørn har en puls der er 102 vejer kun 31,16 kg. det ser virkelig forkert ud :S


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. november 2008 af Daniel TA (Slettet)

Det er spild af solve-fuktionen i a, da p allerede er isoleret :P Iøvrigt lærer du mere, ved at isolere selv i opgave b. Hvis du ved hvordan man gør i hovedet synes jeg det er okay at bruge solve, fordi det nogle gange er hurtigere.

- Er det ikke en bjørn og en hund? Men jeg kender nu heller ikke særlig meget til dyrs biologi :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. november 2008 af Mikkiiie (Slettet)

nååårh ja :D hehe. har du en anelse om hvordan man laver c'eren?


Svar #7
19. november 2008 af Mads221 (Slettet)

NOGLE DER KAN HJÆLPEEEE C'eren og d'eren pls pls


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.