Matematik

Omskrivning af parameterfremstilling

20. november 2008 af Ssif (Slettet)

Jeg skal omskrive Parameterfremstillingen (x y) = (9 0) + t (-8 -6) til en linje, hvordan er det nu man gør det?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2008 af ibibib (Slettet)

Retningsvektoren står vinkelret på normalvektoren.


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. november 2008 af mathon

x = 9 - 8t
y = 0 - 6t

3x = 27 - 24t
4y =  0  - 24t       ligningerne subtraheres

3x - 4y = 27         eller

y = (3/4)x - (27/4)


Skriv et svar til: Omskrivning af parameterfremstilling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.