Matematik

ligning for denne opgave?

25. november 2008 af ImUnknown (Slettet)

løven, leoparten og bjørnen.

en løve kan spise et får på 4 timer, en leopart på 5 og en bjørn skal bruge 6 timer,

hvor lang tid er de om at fortære et får hvis de arbejder sammen?

den driller mig virkeligt.... håber nogen kan hjælpe =)


Svar #1
25. november 2008 af ImUnknown (Slettet)

havde forestillet mig at den sku hedde x+x+x =x i triedje... nogen som kan sige go' for den?


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. november 2008 af madsppp2000 (Slettet)

jeg ved ikke hvorfor, men umiddelbart villejeg sige (1/4+1/5+1/6)-1, og det får jeg til 1,621 timer, for #1 giver jo en længere tid, også er der ikke meget ved at arbejde sammen......


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. november 2008 af mathon

på 1 time
fortærer

løven              1/4 får
leoparden        1/5 får
bjørnen           1/6 får

tilsammen        37/60 får

tid ved "samarbejde" = (60/37)*(1 time) = 1,62162 time = 1 time 37 minutter 17,8 sekunder


Svar #4
25. november 2008 af ImUnknown (Slettet)

hov det var også en fejl det med x i triedje... men hey, i er enige ;D jeg takker tusind gange...


Skriv et svar til: ligning for denne opgave?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.