Dansk Historieopgave

Romerrigets fald

18. april 2003 af SP anonym (Slettet)
Hej!!jeg skal til at skrive historie opgave om romerriget. Jeg har valgt at fokusere på årsagerne til dets fald, men egentlig synes jeg at det er ret svært at skrive om,. Jeg har downloaded opgave som er blevet lagt ud på nettet, men den er til intet brug, da jeg synes der mangler lidt mere historie. Er der nogen af jer, som har nogle ideer til mig, og eller kilder, som er brugbare til mit emne. Jeg takker mnage gange for hjælpen.
- Sanja:)

Svar #1
18. april 2003 af SP anonym (Slettet)

Sanja du kan måske skrive om rommerrigets politiske system....hvordan den er opdelt osv....du kan inddrag slaverne i opgaven....du kan også skrive om cecær som var en diktator dengang og ødlagde det politiske system...

Svar #2
23. april 2003 af SP anonym (Slettet)

Der findes mange gode bøger om emnet, din historielærer må have nogle lærebøger, som kan bruges til netop at vise de forskellige teorier om Romerrigets fald.

Maria: Cæsar var ingen måde en diktator, ikke i hvert fald efter dagens standard. Det er ganske rigtigt, at Cæsar var en enehersker, men på ingen måde en gennemført ond person. Det samme gælder for hans adoptivsøn, Octavian, som senere fik navnet Cæsar Augustus.

Svar #3
23. september 2003 af SP anonym (Slettet)

Hvis du vælger at skrive om det politiske system, er det vigtigt at du husker clientelasystemet. I mange bøger beskriver Romerrigets fald også ud fra politisk synspunkt

Skriv et svar til: Romerrigets fald

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.