Matematik

Reduktion

03. december 2008 af Novocaine (Slettet)

Hvad er den simpleste metode til at reducere følgende?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2008 af dara.online (Slettet)

Tæller = 4a2+4ab+b2=(2a+b)2

Nævner = 4a-2b=2(2a-b)


Svar #2
03. december 2008 af Novocaine (Slettet)

Tak skal du have


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. december 2008 af juventuz (Slettet)

#0 Sikker på, at tælleren ikk skulle være 4a+2b?


Svar #4
03. december 2008 af Novocaine (Slettet)

#3 Nej, det hele er såmænd rigtigt som det står...


Skriv et svar til: Reduktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.