Matematik
logaritme
25. oktober 2004 af
klums (Slettet)
hej jeg har lidt problemer med følgende opgaver, så hvis der er en der lige vil kigge på dem:D (de skal alle regnes ud i hovedet)
log2 + logx = 1
- mit bud log(2x)=1
log(x+2)-logx = 2
- ?
logx+log(x+3)=1
- log (x^2+3) = 1
log2 + logx = 1
- mit bud log(2x)=1
log(x+2)-logx = 2
- ?
logx+log(x+3)=1
- log (x^2+3) = 1
Svar #3
25. oktober 2004 af tante_toffee (Slettet)
logaritmeregneregler!!!
hvis du er gymnasieelev burde du kunne de allermest basale logaritmeregneregler - hvilket du så tilsyneladende ikke kan...
selvom det er opgaver, du skulle kunne regne i hovedet, ville jeg foreslå dig at tage din formelsamling og tjekke bare en lille smule...
kort sagt: du er fuldstædig gal på den - tjek din formelsamling og så spørg igen hvis du stadig er i tvivl!!
nb!: det er ikke for at være nedladende at min tone er sådan hér, men prøv at tjekke selv først!
hvis du er gymnasieelev burde du kunne de allermest basale logaritmeregneregler - hvilket du så tilsyneladende ikke kan...
selvom det er opgaver, du skulle kunne regne i hovedet, ville jeg foreslå dig at tage din formelsamling og tjekke bare en lille smule...
kort sagt: du er fuldstædig gal på den - tjek din formelsamling og så spørg igen hvis du stadig er i tvivl!!
nb!: det er ikke for at være nedladende at min tone er sådan hér, men prøv at tjekke selv først!
Skriv et svar til: logaritme
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
