Matematik

Differentialkvotienten

10. december 2008 af nej12 (Slettet)

HJÆLP!  

Hvad er differentialkvotienten af u(t) = 200 (1-e^-0,03*t)

er den ikke u´(t) = -6 *e ^-0,03*t


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2008 af Erik Morsing (Slettet)

nej, prøv igen


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. december 2008 af Haider7

BRUG LOMMEREGNER.. Meget nemt.. Usikker På hvordan Det Skal gøres?


Svar #3
10. december 2008 af nej12 (Slettet)

 Skal vise hvordan jeg gøre uden lommeregner, desværre !


Svar #4
10. december 2008 af nej12 (Slettet)

 er der nogle som kan hjælpe, kan ikke lige komme på noget ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. december 2008 af Isomorphician

u(t) = 200(1 - e-0,03t)

u(t) = 200 - 200e-0,03t

u'(t) = 0 - ((-0,03*200)e-0,03t)

u'(t) = .....


Skriv et svar til: Differentialkvotienten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.