Matematik

diff.

11. december 2008 af YodawgYowwwwwww (Slettet)

f (x ) = a ln x , her ved vi at f ' (2 ) = 3. Bestem a.

jeg forstår den altså slet ikke, er der ik nogen der ka vise mig det : s 


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. december 2008 af Sherwood (Slettet)

f'(x)=a/x

f'(2)=3

3=a/2 <=> 6=a


Skriv et svar til: diff.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.