Matematik

hjælp

14. december 2008 af Callo17 (Slettet)

jeg har en opgave, som jeg selv kan ikke løse dem.

et rektangel, der har længde L og bredden B, er kendetegnet ved følgende oplysninger:

- omkredsen af rektangelet er 200 cm

- længden L er 5 cm større end bredden B

Bregn længde L og bredden B


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. december 2008 af Danielras (Slettet)

O = 2l+2b = 200

l = b+5

Indsæt udtrykket for l i det øverste udtryk, og løs med hensyn til b. l kan nu let findes at det nederste udtryk.


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.