Matematik

Differentialligning

14. december 2008 af klose (Slettet)

Hej jeg er igang med min SRP aflevering og har om raketligningen, men i min problemformulering er der et spørgsmål jeg ikke helt ved hvordan jeg skal gå til.

spørgsmålet lyder

Tag udgangspunkt i raketligningen og giv en matematisk redegørelse for denne, herunder hvilken type ligning der er tale om. Vis eksempler på løsningen af denne.

På forhånd tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2008 af Pnol (Slettet)

er det ikke et spørgsmål om det er en eksponentiel funktion, lineær funktion, eller noget andet?

Hvad er ligningen?


Svar #2
14. december 2008 af klose (Slettet)

jeg har fundet en ligning inde på wiki under newtons anden lov for variable masser

http://da.wikipedia.org/wiki/Newtons_anden_lov

F= dp/dt=(d(m*v))/dt=m*dv/dt+v*dm/dt=m*a+v dm/dt


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.