Matematik
Cosinus og sinus opgave
27. oktober 2004 af
MilleBille (Slettet)
Er der nogen der kan hjælpe mig med denne opgave??
En mark har form som en(skæv) firkant ABCD. Man får oplyst, at
|AB|=140 m , |AC|= 150 m, |BC|= 120 m, |AD|= 100 m og vinklen DAC= 70 grader
Bestem markens areal i m2?? Jeg har brugt cosinus og sinus relationerne da emnet er trigonometri.
Jeg har beregnet 2 resultater hvor det ene resultat er: 10204,76608 m2 og det andet: 15446,16134 m2
En mark har form som en(skæv) firkant ABCD. Man får oplyst, at
|AB|=140 m , |AC|= 150 m, |BC|= 120 m, |AD|= 100 m og vinklen DAC= 70 grader
Bestem markens areal i m2?? Jeg har brugt cosinus og sinus relationerne da emnet er trigonometri.
Jeg har beregnet 2 resultater hvor det ene resultat er: 10204,76608 m2 og det andet: 15446,16134 m2
Svar #1
27. oktober 2004 af frodo (Slettet)
del firkanten op i firkanter, og regn på disse individuelt, og læg derefter arealerne sammen!
Skriv et svar til: Cosinus og sinus opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
