Matematik

IsolER!

15. december 2008 af Mrunivers (Slettet)

Hej,

er der nogen som kan hjælpe med at isoler k2[A]o i følgende ligning:

-(k1+k2)[A]eq+k2[A]o = 0


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2008 af dnadan (Slettet)

-(k1+k2)[A]eq+k2[A]o = 0  <=> k2[A]o = (k1+k2)[A]eq


Svar #2
15. december 2008 af Mrunivers (Slettet)

vi skal gerne få udtrykket : [A]o = k1/k2[A]eq+[A]eq ?


Svar #3
15. december 2008 af Mrunivers (Slettet)

vi har ligevægtsudtrykket K=[B]^b/[A]^a, så står der at man skal udtrykke [B] ved [A]o og [A]eq, hvordan kommer ligevægtsudtrykket så til at se ud?


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. december 2008 af dnadan (Slettet)

Prøv at skrive op med n (opløftning) og n (nedsænkning), så er det lettere at overskue, for ud fra hvad du har skrevet i #0 er #1 fint,


Svar #5
15. december 2008 af Mrunivers (Slettet)

okay.

K=[B]b/[A]a , så står der at man skal udtrykke [B] ved [A]0 og [A]eq, hvordan ser ligevægtsudtrykket så ud?

udefra det skal jeg benytte udtrykket for[B] til at opstille et udtryk for [A]0 som er udtrykt ved k1 og k2 samt [A]eq.

og, det var ikke k2[A]0, men [A]0 som skulle isoleres?

udefra alt dette, så skulle vi gerne opskrive følgende udtryk: [A]o = k1/k2[A]eq+[A]eq

hvis du kan hjælpe med dette så har du gjort dagens gode gerning,

mange tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. december 2008 af DanielPetersen (Slettet)

Slettet

Svar #7
16. december 2008 af Mrunivers (Slettet)

DanielPetersen, hvad har du skrevet siden det er blevet slettet af moderator!?


Skriv et svar til: IsolER!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.