Matematik

cirkelberegning

16. december 2008 af erlandsen89 (Slettet)

hej folkens

jeg sidder med SRP og er lige gået i stå, og kunne godt bruge en hånd

jeg har en cirkel med centrum i (4,6) radius = 12 og skal opstille en forskrift for cirklen

og så skal jeg vise skæring af den cirkel og en anden valgfri cirkel, nogen der kan hjælpe mig ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2008 af mathon

pythagoras

(x-4)2 + (y-6)2 = 122


Svar #2
16. december 2008 af erlandsen89 (Slettet)

er det bare det ? skal man ikke gøre mere end det ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. december 2008 af mathon

sidste del:

i det følgende
kaldes afstanden mellem cirklernes centre for
c = centerlinjen

r radius i den mindste cirkel
R radisus i den størse cirkel

for c < R-r                 0 fælles punkter               lille inde i store
for c = R-r                 1 fælles punkt                  indre tangering
for R-r < c < R+r         2 fælles punkter               overlap
for c = R+r                 1 fælles punkt                  ydre tangering
for c > R+r                 0 fælles punkter               cirkelmellemrum
 


Skriv et svar til: cirkelberegning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.